Vi sørger for

Kort fortalt betyder komplet event, at du indgår et samarbejde med os om alle vores ressourcer. Brug et par sekunder og se et udpluk af dem ovenover. Samarbejdet er til for, at du fortæller os, hvilket event du vil have, og så står vi for alle detaljerne. Har du allerede nogle af detaljerne på plads, er det helt i orden.

Rejsen fra start til slut for et komplet event

Vi har til højre illustreret, hvilken rejse du begiver dig ud på, når du ringer til os og spørger om et komplet event. Der er seks trin, og du holder bare musen over et af trinene for at læse mere om det.

Trin 1: Vi lærer hinanden at kende

Før vi gør os tanker om, hvordan jeres event skal være, har vi brug for at lære jer at kende. En relation mellem os er vigtigt, for vi tilbyder ikke et slidt eventkoncept. Vi møder op med en ren tavle og laver et event, som passer til jeres behov.

Trin 2: Et koncept bliver til

Vi hører, hvad I har gjort jer af tanker om eventet. Jeres ønsker, forventninger, idéer og behov er grundlaget for, hvilken retning eventet begynder at bevæge sig i. Vi bidrager med vores erfaring og hjælper til med at udvikle idéer.

Trin 3: Vi laver et tilbud

Lad os ikke gøre det mere abstrakt end nødvendigt. Når vi har siddet og snakket sammen i et par timer, siger vi pænt tak for mødet og tager tilbage til kontoret for at lave et samlet tilbud, som ikke er mejslet i sten. Tilbuddet er et udkast, som vi sammen får tilpasset.

Trin 4: Planlægning

Når vi har drøftet tilbuddet, og du har godkendt det, går vi i gang med at planlægge. Før vi siger farvel, aftaler vi omfanget af løbende kontakt, så du kan følge med i tilblivelsen af dit event. 

Trin 5: Vi afvikler

Vi sørger for, at et sammensurium af leverandører, tidspunkter og detaljer lever op til løftet, så du er helten, der hyrede det rigtige eventbureau.

Trin 6: Tid til refleksion

Vi vil hjertens gerne høre, hvad I syntes om eventet. Vi tror på, at lange relationer giver et bedre produkt. Derfor er værdsætter vi det 6. trin, for det giver os mulighed for at lave et endnu bedre event næste gang.