En tom skal

Vi er stolte over, at vi blev valgt til at stå for receptionen i forbindelse med ulighed i FN Byens nye bygning. Kronprinsesse Mary og folk fra hele verden var mødt op for at italesætte ulighed.

Komplet event
Eventrådgivning
Eventproduktion

“Welcome to Copenhagen – and welcome to the new UN building. In this cold winter weather, it is very heart-warming to see all of you, who have travelled here from all over the world to discuss the important topic of ‘addressing Inequalities’.”

Sådan startede Christian Friis Bach, daværende udviklingsminister, sin tale, da han bød velkommen til forsamlingen.

Vi vil gerne dvæle ved, at Christian Friis Bach sagde ‘nye bygning’ i sin velkomst. Det var en tom skal. FN Byen stod enormt flot, da den fire måneder senere blev indviet, men i februar manglede den alt indmad. Derfor var det vores opgave, at bygningen kunne bruges til konferencen.

Den opgave var en spændende opgave, for vi var de første til at få lov til at give den nye bygning liv. Ingen før havde arbejdet med bygningen i forbindelse med et arrangement, derfor skulle vi tænke alt ind.

Fra optimering af lyd-, scene- og lysforhold, til catering, sanitære forhold til en indretning, der skulle skjule, at bygningen endnu ikke var indviet.

Vi er stolte over at være med til, at receptionen i forbindelse med ulighed blev en succes. Du kan se billeder fra dagen nedenfor.

Kunde: Udenrigsministeriet

Venue: FN Byen

Dato: 18. februar 2013

Leverandører & samarbejdspartnere

Galleri

Se et udpluk til højre fra receptionen i forbindelse med FN konferencen om ulighed. Som du kan se på billedet af toilettet til højre, var FN bygningen en tom skal, da vi skulle rykke ind.