Vores værdier

… hos os kalder vi det kultur

Vi er et eventbureau i Århus, der forbinder mennesker

Når vi laver events, skal det være sjovt. Vi har taget til os, at jo bedre vi kender hinanden, jo sjovere er det at gå på arbejde. Derfor fandt det sidste personalemøde sted på en havnekant i Århus med fiskestænger, kolde øl og blæst i håret. Vi fangede ikke noget, men vi kom et nyk tættere på hinanden.

Når vi planlægger et event, nyder vi at lære vores kunde bedre at kende. Selvom mødet ikke finder sted undervejs en fisketur i Århus, vil vi gerne love, at der opstår en god relation mellem os, mens eventet bliver til. Vi nyder at binde mennesker sammen; også når vi er den ene part.

Og så er der ikke mange, der efterspørger events med én deltager.

Grunden til, at vi i 2011 startede eventbureau Dahouse, var, at vi lettest kom ud af sengen, når vi arbejder på et event. Vi trives i kompleksiteten af de talrige faktorer, der indgår i et event, fordi vi ved, hvad vi vil: skabe øjeblikke, som binder mennesker sammen. Så uanset om det er i vores egen virksomhed, i dialog med en kunde eller til et event, så glæder det os, at mennesker nærmer sig hinanden.

Ordentlighed

Ordentlighed er noget, vi øver os på i hverdagen. Vi tror på, at hver gang vi stiller en ting det rigtige sted, smider cigaretskoddet ud i skraldespanden eller tømmer opvaskemaskinen, så gør det noget ved vores events.

Vi tror på, at det gør noget ved vores event, fordi vi i bund og grund udøver hverdagsdiscipliner i stor skala. Hvis vi mestrer at holde styr på, hvor tingene står i hverdagen, kan vi love, at alle elementerne står klar på klokkeslettet til eventet.  

Når vi holder kontoret rent, øver vi os på at holde eventpladsen ryddelig. Det betyder, at vi nemt kan transportere stole og borde til deres placering. Et rent gulv betyder, at vi ikke skal bruge ekstra tid på at gøre rent. Et rent gulv betyder, at vi kan holde, hvad vi lover i forhold til at have alt klar til start af eventet, og at alt er pillet ned til det aftalte tidspunkt.

På samme måde øver vi os til eventet, og når vi stiller ting det rigtige sted. Vi er ordentlige, når vi stiller op til events, fordi vi øver os i hverdagen. Vi er nidkære om detaljerne og sætter stor værdi i at have styr på tingene.

Derfor hedder vi Dahouse

Vi hedder Dahouse, fordi vi vil være huset, man vil være i. Et hus som sammentømrer alle medlemmerne: dem som bor i det i hverdagen, dem som lejer sig ind og dem, som er der en enkelt dag.

Og alle i huset har det bedst, når der er ryddeligt, cigaretskodderne ligger i skraldespanden, tingene ligger, hvor de skal; opvaskemaskinen er tømt, og når dem, som er i huset, er forbundet med hinanden.

Se videoen nedenfor og lær os bedre at kende.