Vi hjælper med

Har du allerede rammerne på plads for dit event, står vi klar til at sætte op og pille ned – eventproduktion. Et konkret eksempel er en scene, som du skal være sikker på holder til en hel afdeling, der gerne vil synge karaoke på samme tid.

Eventproduktion er til dig, som mangler hjælp til at realisere dit event.

 

Måske har du et kontorlandskab, som skal stå klar til at blive brugt kl. 08.00 dagen efter festen? Måske vil du bare opgradere baren, så den ikke kun består af øldåser på et skrivebord. Vi står klar med mange års erfaring.

Når du kontakter os om eventproduktion, så kan du være sikker på, at scenen holder, baren overgår sidste års, og at det hele står klar, når eventet går i gang og er færdigt.

Trin 1: Dit behov

Du ringer og fortæller os om din udfordring. Vi finder frem til, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig, og før en af os lægger på, har du fået et “pænt tak for snakken” og et tilbud.  

Trin 2: Vi laver et tilbud

Efter du har takket ja til tilbuddet, eller vi har tilpasser det, så går vi i detaljerne med, hvornår vi realiserer dit event.

Trin 3: Eksekvering

Vi eksekverer, så alt står klar, når du har brug for det. Og vi piller ned, så eventet ikke forstyrrer den efterfølgende hverdag. 

Trin 4: Tid til refleksion

Vi tager en snak om, hvordan det gik. Selvfølgelig afhænger det af omfanget på opgaven, men vi tror på lange relationer, så vi kan levere en endnu bedre service næste gang.