At tænke drifteri ind i festen

Samtlige ungmedarbejdere i Nettobutikkerne i Jylland og på Fyn var inviteret til fest i Forum Horsens. Over 1000 mennesker dukkede op til øl-pong og berlinertekno.

Komplet event
Eventrådgivning
Eventproduktion

Umiddelbart skulle man tro, at 1000 mennesker fylder tilstrækkeligt, men når man står i en sal med plads til 5000 mennesker, er der plads til overs. Den erfaring gjorde vi os, da vi holdt Nettofest 2017.

Udfordringen var at finde i drifteri. Enten skulle deltagerne ryge, snakke i foyeren eller på toilet. Alt sammen er noget, som hører en fest til, men det gjorde, at der aldrig var 1000 mennesker i salen.

Derfor tog vi udforingen op og tænkte drifteriet ind i festen. Man kan sige, at vi decentraliserede festen ved at have mindre og flere enheder i festen, så de deltagende undgik følelsen af, at der ikke var fest omkring dem.

Helt konkret lavede vi flere rum, som blandt andet indeholdt: Den basdundrende “teknoklub” og den mere samtalepræget “juke-boks” med øl-pong og bordtennis. Midt mellem de to rum lå main-stage, hvor live-artister spillede det meste af aften.

Vi lærer af vores events, og giver Netto mere værdi, når de for 4. gang vælger os til at afholde deres personalefest. Derfor kunne deltagerne i år gå fra teknoklubben ud og ryge. Bagefter kunne de går ind og høre Djames Braun, og når han holdt pause, kunne de gå til juke-boksen og snakke med deres kollegaer. Alt sammen med følelsen af fest og samvær.

Kunde: Netto

Venue: Forum Horsens

Gæster: 1000 pers.

Underholdning: MATB, Karl William, Shaka Loveless, Lågsus og Djames Braun

Galleri

Til højre kan du se et udpluk fra Nettofesten 2018