Fint selskab og en rappellende mand

Vi var projektleder, da H.M. Dronningen og Ban Ki-moon indviede FN Byen i 2013. Vi må indrømme, at vi er stolte over at være bindeleddet, der sørgede for at alle detaljerne var på plads for indvielsen med over 1500 deltagere. 

Komplet event
Eventrådgivning
Eventproduktion

Når Udenrigsministeret og FN bestiller et event, er der ikke plads til fejl. Vi fik tildelt et kæmpe ansvar, da vi blev spurgt om at være rådgiver og koordinator for indvielsen. At Dronningen, otte ministre og Ban Ki-moon, daværende generalsekretær for FN, var tilstede gjorde ikke ansvaret mindre.

En del af programmet bestod af, at en mand i jakkesæt skulle rappelle sig selv ned fra øverste etage ned til stueetagen, hvor indvielsen fandt sted. I bedste James Bond stil skulle han overrække saksene. Under normale omstændigheder havde vi været mest bekymrede for den rappellende mands sikkerhed, men med sådan en deltagerliste er fokusset skærpet. 

Hele turen ned gik godt, men vi skelede hen til PET-folkene og sikrede os, at de var indforstået med, at det var en del af programmet. Selvfølgelig var de informerede, alle pistolerne blev i deres hylstre, og manden kom sikkert ned.

Se videoen nedenfor, som viser øjeblikket, hvor en mand rappeller ned fra 1. sal for at et par sakse til både H.M. Dronningen og Ban Ki-moon. 

Kunde: Udenrigsministeriet

Venue: FN byen, KBH

Deltagende: 1500+ pers

Rød løber: 20 meter

Leverandører & samarbejdspartnere

Kunde feedback

Alt i alt leverede Dahouse et effektivt og top professionelt stykke arbejde, og vi vil ikke tøve med at give dem vores bedste anbefalinger
– Mette Thygesen, Chefkonsulent i Udenrigsministeriet

Galleri

Se videoen, hvor de gyldne sakse bliver rappellet ned til H.M. Dronningen og Ban Ki-moon.