Skyline, netværk og baggårdsmiljø

Kommunernes Landsforening holder hvert år en beskæftigelsespolitisk konference. Mere mundret går konferencen under navnet Jobcamp, som KL for 5. gang inviterede os til at løse en udfordring for dem. 

Komplet event
Eventrådgivning
Eventproduktion

Lokation var Aalborg Kongres og Kultur Center, hvor KL kontaktede os med ønsket om at fastholde de deltagende efter det faglige. Når de havde hørt om beskæftigelsespolitik, skulle de deltagende fastholdes i et område, der indbød til netværk og snak.

For at løse deres udfordring, måtte vi finde på et koncept, som ikke bare motiverede de deltagende til at mødes, men som også fastholdte dem. Vi vendte tilbage til KL med et tilbud, som kom ind på hovedelementerne i det ønskede miljø.

I rummet foreslog vi et 60 meter banner med en skyline som motiv, som havde formålet at være en stemningsgivende udsigt. Med udsigten kunne gæsterne sidde i et intimt bar-lignende miljø, som ved virkemidler bragte de deltagende tættere sammen.

Derudover brugte vi inspiration fra et urbant baggårdsmiljø til rammen for at netværke – med skylinen som baggrund.

Vi holdte et møde med KL på baggrund af vores tilbud med inspiration og idéer. Her tilpassede vi lounge-området til de idéer KL selv bragte på banen. Til sidst blev vi enige om en pris, hvornår området skulle stå klar, og hvornår det skulle pilles ned igen.

D. 10. november 2017 ankom vi og stilte op, og dagen efter stod vi for, at det hele var pakket ned, da Jobcamp 17’ var færdigt. Du kan se billederne nedenfor.

Kunde: Kommunernes Landsforening

Lokation: Aalborg Kongres og Kultur Center

Deltagende: 550 pers.

Tid til at stille op: 2 timer

Kunde feedback

På kort tid har Dahouse leveret sparring og ideer, som førte til et veludviklet koncept, der passede ind i det vi søgte. Vi vil sige tak for godt samarbejde, og klart anbefale brugen af Dahouse ydelser
– Theis Agger Pape, KL jobCAMP

Galleri

Til højre kan du se et udpluk fra loungen.