Vi har samlet nyheder til bunke, så nu har vi et forråd, vi gerne vil dele ud af. Blandt andet er hjemmesiden, du læser det her på, ny.

Den største forandring i Dahouse er, at vi siger farvel til Christian Lykke. Han var partner og med til at starte virksomheden tilbage i 2011. Vi siger farvel til en del af Dahouse, som vi ikke får tilbage, men vi ser frem til nye tider i Dahouse.

For at sparke de nye tider i gang har Dahouse fået en ny partner: Johan Schrøder. Med Johan som partner går vi efter at skabe nye relationer og styrke vores nuværende til vores kunder. Han har allerede været ansat i to år, og vi ser frem til, hvad fremtiden bringer med ham som partner.

Derudover har vi arbejdet med kommunikationen i Dahouse. Vi fortæller historien om Dahouse på vores nye hjemmeside, og i fremtiden kommer vi til at være mere på de sociale medier.

Vi må indrømme, at hjemmeside er blevet en kende opgraderet ift. til vores forrige. Nu kan du læse om vores seneste store events: personalefest for Velux og Netto. Derudover kan du læse om vores værdier, og er du nysgerrig på vores navn, kan du læse her, hvorfor vi hedder, hvad vi gør.