Vi laver events, fordi vi elsker at arbejde med mennesker. Fængselsvagter og socialrådgivere elsker også at arbejde med mennesker, men vi har startet et eventbureau. Så spørger du: Og hvorfor blev I så ikke fængselsvagter?

Vi startede et eventbureau, fordi vi brænder for at forbinde mennesker. Fængselsvagter holder mennesker adskilt. Vi flyver ud af sengen, når vi skal designe eller være projektleder for et event, fordi kernen i et event er mennesker.

[ve_svg svg_alignment=”center” css_animation=”fadeInUp” svg=”191″ css=”.vc_custom_1547108613018{padding-bottom: 15px !important;}”]

Projektledelse

Vi styrer eventet den rette vej, så det hele sker på det rigtige tidspunkt.

[ve_svg svg_alignment=”center” css_animation=”fadeInUp” svg=”196″ css=”.vc_custom_1547108625770{padding-bottom: 15px !important;}”]

Indretning & design

Vi hjælper med at skabe wow-effekten gæsterne vil tale om.

[ve_svg svg_alignment=”center” css_animation=”fadeInUp” svg=”194″ css=”.vc_custom_1547108640762{padding-bottom: 15px !important;}”]

Konceptudvikling

Sammen støber vi fundamentet, så der er en rød tråd i dit event.

Hver fest er unik

Vi skræddersyr hele arrangementet efter dit behov, da alle arrangementer er unikke.

Derfor arbejder vi som et team for at skabe en god stemning, så alle får en fantastisk oplevelse – og intet er overladt til tilfældighederne, det er oftest de små detaljer, der gør den store forskel!

Giv os et budget, et billede af hvad I ønsker – måske en inspirationskilde eller en lokation – eller bestil os til at lave et plot fra bunden. Uanset hvad I måtte have en idé til, vil vi bruge det som udgangspunkt, og bygge produktet og oplevelsen op omkring den idé.

Men hvad er det egentlig vi kan? Listen er uudtømmelig og en opremsning er begrænsende. Du skal dog ikke snydes for at blive hjulpet lidt på vej.

700+

events afviklet

1287

kopper kaffe drukket

4000

ideer der venter på jer